Sunday, 8 December 2013

Royal dan Magic

http://matcuoi.com
holaa bloggers........

Semalam kite cerita tentang "Miracle" kan? Harini kite nak cerita tentang "Royal dan Magic" pulak....
haaa,..mesti tertanya-tanya apa yang royal dan magic tu kan?? Actually ni cerita tentang gambar kat bawah ni :http://matcuoi.com



Haa..itu adalah Royal Slim Lishuo Magic. Apa yang magic?? http://matcuoi.com 
Jom baca ni : 

ROYAL SLIM LISHOU MAGIC 
ni memang btl2 magik.

Yang Penting Ada:

**KKM
**HALAL OLEH JAKIM
**SELAMAT DIAMBIL OLEH PENGIDAP KENCING MANIS, DARAH TINGGI, MENYUSU BADAN

Product Yang sudah mula menggegar pasaran sejak telah melihat kesan yang positif pada ENOT.


Kesan sampingan sekiranya mengambil produk Royal Slim Lishou magic
1. menjadi kenyang 8 jam
2. pengambilan yng teratur
3. hari pertama berat dah turun



4. membuang toksin
5. melicinkan kulit
6. membaiki hormon
7. mengecutkan jerawat
8. memudarkan jeragat
9. memutihkan kulit
10. baik untuk orng kencing manis
11. sesuai untuk ada darah tinggi

- Ia slimming product. 1 sachet dicampurkan dengan 200-250ml air. Air sejuk pun boleh. Rasa sedap air jus epal macam kat kedai tu.
- Ia ada campuran collagen,so anda perlu berhenti dari mengambil minuman bercaffien.
- Tanpa diet, tanpa cirit-birit.


Perasa epal ada ada collagen untuk anti aging, boleh nampak result dalam 10 hari if disiplin minum air melebihi 3 liter sehari.

Tak perlu berdiet, takda side effect seperti cirit birit, product ada kelulusan KKM.

1 kotak ada 20 sachet

Harga :
1 kotak - RM110
2 kotak - RM200
3 kotak - RM280

PERCUMA POS
PERCUMA SHAKER
http://matcuoi.com


pada sesiapa yang berminat boley SMS/WHATSAPP 0133980245 untuk order http://matcuoi.com 

1 comment:

Qla Ndhrh said...

Amboi meniaga. Jom join http://mistaqila.blogspot.com/2013/12/mega-giveaway-by-mojatcerewetcom.html