Sunday, 22 September 2013

Lame gilerr!!

Assalamualaikum w.b.t

seriously i miss my blog soooooooooooooooooo much!!
Ya Allah, lamanya laa tak hapdet blog ni kan??
sebnarnye ni baru dapat komputer balik...
lappy iolls sudaa menemui ajalnya.
so, boley lerr hapdet blog balik lepas ni,
ehem3!!
nak kongsi sket ape yg saya buat slame x hapdet blog ni..


skang saya busy dengan bisnes, so xde laa hari2 dapat hapdet..
saya akan share jugak ape yg saya jual dan maybe akan jual melalui blog ^_^
hepi tak? hepi tak?

ONLINE SELLER SELALU TIPU ORANG!

Eh! saya tak camtu la sayang.. don't worry ok.
takat ni jelaa yg saya bley hapdet malam ni..
nanti jumpe lagi ye.


Nak Tengok Saya Jual Ape? Meh Singgah Pesbuk Saya -> Nurul Zafirah Official Facebook


No comments: