Saturday, 23 March 2013

Latest Update ^_^




Hai bloggers!
Rindunyaaaaaaaaaaaaaaaa kat blog ni.. lama tak update blog ni.. berapa bulan daa.
why? lappy rosak laa T__T ni pon pakai lappy cousin -___-
Bersawang sangat da blog ni, ntah bila nak kemaskan balik.
aigooo... i miss my blog toooooooooooooo much!!

bila dah form 4, busy sket. for me, no honeymoon >__<
study and study.. bukan busy pasal study je.. bisnes kat fb pon kene uruskan jgk... huhu...
rindu entri dari blog ni??? inshaa Allah kalau ada kelapangan Iera akan share something yg bermanfaat
dengan uolls okeyh lalink :)

btw,
sape yang nak cantek, gebu dan sihat boley laa try produk yg Iera  jual ^__^
nak taw ape produknya?? Jom tengok!! Iera sertakan dengan harga ye :)

= AURAWHITE RM150 FREE POS,SHAKER & MASKER


= INCHLOSS LOTION RM75 FREE POS
= BEDAK ARAB 25G RM44/50G RM60 WITH POS
= VIT C PHARMA 100 BIJI RM8 FREE POS
= MAIXARA C SENTIALS RM99 FREE POS


= MAIXARA SLIM LOOK RM89 FREE POS
= SUPRA FOUNDATION RM40 FREE POS
= SLIMMING SUIT RM40 FREE POS
= SHISEIDO BLACK/WHITE/NATURGO MASK RM2 SEKEPING (AVAILABLE FOR BORONG)
=PRODUK SNE
= PRODUK UNEQUEIN (BY MAWI & EKIN)
= ALPHA LIPID SD2 & LIFELINE RM180 FREE POS & SHAKER
= SET GOLD COLLAGEN RM160 FREE POS
= SOPHIE PARIS
= DIAN'Z VIT C & E RM80 FREE POS
= PRODUK CATALYST

yang berminat, boleh order kat nombor saya 0136898903 :)

ade banyak lagi tapi tak larat nak taip :P
ni latest pic Iera... *saje mempoyo kan diri jap*



2 comments:

MarnieyZ said...

wahhhh, cantiknya. :D *mcm nak try* hikhok

Nurul Zafirah said...

jom2 try.... lau nak order ley mesej sY.. 0136898903