Monday, 24 December 2012

Kembali Setelah 7 Minggu



Setelah 7 minggu bercuti, 2 Januari 2013 akan bermulanya persekolahan. So, camne preparation korang yang nak sekolah tu? Dah ready? Bagi yang nak naik form 4 2013 ni, korang amek Sains ke, Akaun atau Sastera?? Haa..fikir elok2 ye, jangan nak ikut kawan je, korang yang nak berjaya, korang la yang tentukan. 

Aku ambil Prinsip Akaun ^__^
Orait, ape yang korang buat sepanjang cuti sekolah ni?? Holiday?? Kat mane? London? New York? Australia? China or Malaysia je?  Tahun ni aku tak g memane, just pergi kenduri. Aktiviti aku mase cuti, 2 minggu cuti tu rehat2 kan otak, lepak2, tengok tv. But not going anywhere :) 

After 2 weeks! I'm going to make a business. Sebelum ni aku ade update kan?? So, aku luangkan masa untuk bisnes. Macam2 produk kecantikan, kesihatan aku jual. Aku jual yang tak de side effect r. Kang jual yang ade side effect, yang beli tu kene "cherry berry" kang, habisla aku =D So, jangan was-was nak beli ye sayang. 

New price!! Sehingga 30/12/12 sahaja!! 

PROMOSI :
* Fellina Inchloss Lotion : rm75 free pos
* Fellina Pmcvc : rm85 free pos
* Fellina Combo : rm130 not include pos
* SNE : rm200 free pos n daftar ahli
* Beutskin Essence : rm220 free pos n daftar ahli
* Wis D' Essence : rm200 free pos n daftar ahli
* Excel Tea : rm85 not include pos
* Artercardy Essence : rm220 free pos
* Rebond Essence : rm225 free pos
* Myracles Beauty : rm150 ss/ rm160 sm free pos
* Pendrive Unik : 4gb rm48 / 8gb rm60 free pos
* Perfume Gred AAA : 100ml rm60/ 45ml rm45 free pos
* Bedak Arab : rm40 free pos
* Vco Softgel : rm39.00 not include pos
* Catalyst Ambience : rm255 not include pos
* Catalyst Hair Treatment : rm39.00 not include pos
* Catalyst Hair Revitalizer : rm39.00 not include pos
* Alpha Lipid SDII : rm170.00 not include pos
* Alpha Lipid Lifeline : rm170.00 not include pos
* Miracle Tab 1 Set : rm250 not include pos

Sebarang order boleh inbox Nurul Zafirah / mesej 0136898903 :)

Ok laa..tu je entri harini. Enjoy it. Love u blogger!


6 comments:

smilenajah93 said...

wahhh .. banyakknyaaaa producttt ! :D
btw , comellah awak :D

Nurul Zafirah said...

@smilenajah93 hehehe... tq awk :D

Syaza Syahira said...

Wishlist - boyfriend..wahh~ itu yg tercapai dulu ye..hehe;)

All the best utk business kamu,dik.

Syaza Syahira said...

Cute song in your blog playlist.=)

Jemput singgah ke blog kami yang ada macam2 barangan dan juga tips fesyen serta make up.

Nurul Zafirah said...

@Syaza Syahira haha, itu 3 tahun yang lalu :D

shafiq said...

owh , haha , gud luck ye , :D