Sunday, 4 November 2012

Perfume baru!




Selamat malam blogger!
Setelah 2 minggu lebih aku abih PMR,
Harini baru lah dapat update blog ni.
Rindu lak aii kat blog pink aku nih!
Malam ni nak story morry pasal perfume! Ape perfume favourite korang??
Skang ni aku minat ngan DKNY Be Delicious & Vanilla by Body Shop.
Tapi aku tak beli kat body shop lah.
Beli kat internet je, baru nak try2 minyak wangi mahal ni.
Sebelum ni pakai Avon, One Drop.
Now nak try pakai DKNY Be Delicious kaler ijau tu!
Orang kate wangi. Yeke??
Yang Vanilla by Body Shop tu pulak aku tak beli yang spray!
Tapi beli yang pati. Aku nak cari yang bau cekelat tu.
Namanya Amorito by Body Shop.Tapi dengarnye dah tak de daa...
Sekarang nih aku suke minyak wangi bau bau yang agak sweet, bau bunge2 dan buah, bau gule2.
Tapi apakan daya, hanya Vanilla tu je yang aku dapat.
Hope minyak wangi tu akan menjadi minyak wangi faviourite aku!
Actually aku tak de r kaye nak beli minyak wangi DKNY ni bagai.
Tapi encik abang aku yang belanja.Mesti la nak an. Thank you la ye syg. Lebiu!!Ok laa.Sampai sini je entri malam ni! Hope u olz enjoy ye sayang.
Wasalam.




2 comments:

Ammelia Yusoff said...

dah lama tak beli perfume. suka japanese blossom dari the body shop :)

Nurul Zafirah said...

@Ammelia Yusoff
bau camne??