Monday, 5 November 2012

Apa, Dimana, Berapa???

Dah rajin aku update blog kan?? Heheh... pasan je!
Harini entri aku ade jugak la berkaitan dengan tajuk di atas. Tapi tak lari dari berkaitan dengan entri aku sebelum ni.. Tentang perfume! Kalau korang tak bace lagi, bley bace kat sini ye sayang.
Actually, aku nak cari perfume untuk capital R aku. Tak tau nak suggest dye pakai perfume pe. Sebab perfume dye pakai skang ni tak tahan lame. Tapi tak de la dye bau busyuk! Haha. Okey skang aku nak tanya :

Apa : Ape jenama perfume yang tahan lame? Tak nak bau keras!
Dimana : Kat mane ade jual perfume tu?? internet ke?lau ye boley bagi link??
Berapa : Berape lak harge perfume tu eh??


Any comment?? Sila komen kat kotak komen ye sayang. Tu je la entri harini. Get to go! Wasalam.

No comments: