Monday, 19 March 2012

Tawaran utk menjadi cikgu : Lepasan SPM 2011

:65: Nak jadi cikgu:s: okeh:q: :face64: tawaran ni khas untuk sape2 yang berminat untuk jadi cikgu especially untuk lepasan SPM 2011 ni.. tawaran ni dibuka pada 22 mac nanti..tawaran ni terbuka untuk lepasan SPM 2011 atau lepasan SPM yang berumur tidak lebih dari 20 tahun pada 30 jun 2012 ni..permohonan ni boleh dibuat dari tarikh :

:65: 22 mac-5 april 2012

Syarat kemasukan :

:65: Cemerlang dalam mana2 3 subjek dalam SPM

:65: Sekurang-kurangnya kepujian dalam matapelajaran berikut : B.MELAYU

SEJARAH dan mana2 yang berkaitan

:65: Lulus B.MELAYU

Cara memohon :

:65: Pada 22 mac nanti, sila beli no pin daripada BSN yang terdekat yang berharga rm6 je..permohonan ni boleh jugak dibuat di laman web moe iaitu : http://www.moe.gov.my

kalau nak jelas lagi, bace pic kat bawah ni kalau nampak.. aku pon tak nmpak, kene pakai teleskop :131:



Pesanan : Semoga berjaya :r: :r: :r:


2 comments:

arweena ahmad said...

kalo spm 2007 blh apply x??

Se0rang Gad|z said...

@arweena ahmad bawah 20 tahun :) akk da 22 tahun kan??