Tuesday, 13 December 2011

Sengal nye !!

Darling!! nampak tak?nampak tak?? haa...sidebar aku dah bertukar... ke kanan..hahah...suke2..tak de semak sangat mate aku tengok.. ni la keje aku.,cari idea untuk edit blog orang,sambil edit blog aku... hahaha...baru la stylo!! aku tak nak semakkan blog aku,so aku letak satu post,satu page... ok tak?? btw,aku ni dari siang tadi nak pesan something kat korang.. sebab susah aku nak follow =( cian aku,nak follow blog korang tak boley.

1. jangan la letak permission macam ni..

You do not have permission to view this blog.It may contain content that is suitable only for adults.

2. jangan la letak button follow je... letak la kotak follower korang,kadang2 button tu tak boley gune tau tak..

3. aku suruh korang tinggalkan komen kat shoutbox supaye senang aku follow,kalau korang tinggalkan      komen kat group,nanti kot2 aku tak perasan korang komen...tu yang xpat nak follow.. notification aku kadang2 meragam..xnmpk orang komen la..mcm2 perangai ngade2 fb aku tu..

ok..tu je la aku nak bebel malam ni..bye korang..love u olz..

2 comments:

♥ aeryn ♥ said...

wow! kemas la blog nurul :) oke, reen nak follow nurul zafirah ni.. cehh nama penuh reen panggil nurul.. :) huhu.. keep in touch k.. :)

aerynreen.blogspot.com

Nurul Zafirah said...

tq reen... sy follow reen jugak :)