Monday, 10 December 2012

No More!!

Dear, NO MORE PROMOTION @ OFFER for FELLINA INCHLOSS LOTION & PMCVC ye =)




okei!! harga seperti diatas ok. semua dah termasuk postage :) 

produk latest : 

= BEDAK ARAB
--> 1) 3 in 1 make powder,moisturizers,foundation. (xperlu pakai apa2 krim lg cukup dgn bedak ni aje.) 
2) mengikut aliran darah kita, tak kira berkulit cerah,gelap,putih n sebagainye. So, sesiapa pun boleh pakai. 
3) kulit akan kelihatan kemas sepanjang hari…. makin berpeluh bedak ini menghasilkan hasil yg sgt cantik….
4) tak melekat pada tudung atau tisu jika berpeluh,kena hujan, basah atau terkena air, sebab ianya natural terus meresap ke kulit. 
5) lebih tahan lama n jimat dari bedak biasa 
6) tahan selama 8 jam
7) produk halal n boleh di bawa solat…


=VCO (VIRGIN COCONUT OIL)
---> Kebaikan-kebaikan VCO:
• menghilangkan parut jerawat & strecthmark 
• kulit tidak mengalami sebarang masalah jerawat, berminyak & juga kering
• melembutkan kulit muka dan memberi perlindungan dr sinaran matahari
• Pengurangan kenaikan jerawat
• Mempercepat penggantian sel-sel mati dgn yg baru
• melambatkan proses penuaan
• mengatasi masalah kerosakan gigi
• melindungi tubuh drpd kanser payudara & kanser rahim
• mengurangkan risiko serangan sakit jantung dan darah tinggi
• melindungi diri dari serangan osteoporosis
• melegakan pernafasan (mencairkan kahak dan membersihkan laluan pernafasan dan kerongkong)
• membunuh kulat, bacteria dan virus atau sakit kulit pada kemaluan (keputihan)
• amat baik bagi mengatasi masalah monopos wanita
• melawaskan pembuangan air besar dan kecil
• memperbaiki pencernaan & penyerapan vitamin2
• meningkatkan tenaga dan daya tahan fizikal, mental
• PMS akan teratur
• Mengurangkan berat badan bg seseorang yg ada lebihan lemak sahaja (org kurus sekiranya makan tiada effect, weight tetap maintain)
• Mengurangkan tidur berdengkur


boley pm kat sini --> Nurul Zafirah atau komen je kat ruangan komen tu untuk order ye.
tq sudi bace entri ni.

No comments: