Tuesday, 13 December 2011

Baju Fesyen Sekarang!! Bergaya gitu..


Korang nampak atas tu gambar ape?? tu baju..bagi sesape yang tak tau :P (mesti r sume orang tau) Okeii.. skang aku nak jual baju ni.. RM48 termasuk postage...selalu klau kat luar mahal baju ni.. warne ni je tinggal tau..rugi x beli...aku pon dah beli,,tapi warna pink.. nak tengok?? ni haa 
bukan nak tunjuk makan kfc ok..


sorry,gambar gelap... haa..baju aku xde puff n diamond..tapi baju biru tu ade..cantik oooo..rugi x beli..sape nak tu kene comfirm bebetul k..jangan dah book x jadi lak..serious buyer only.. kalau nak,bley comment kat sini atau pm kat fb aku --> Nurul Zafirah ok..bye <3

6 comments:

Musy A Mahadzir said...

Cantik.. hee

DARTYARD said...

Comel Cute :)
Cntik.. huhuhu

VideoTerkini : Jom Terjah!!

MéuzAngelo™ XXIII said...

ape ni

Nurul Zafirah said...

musy : hehe...beli r dik
dartyard : thanx :)
meuzAngelo : baju la

♥ aeryn ♥ said...

wow cantik nyer... :)

Nurul Zafirah said...

reen : beli la :)reen pakai lagi cntek.