Friday, 18 November 2011

Sedih ='(

Harini rase sedih sangat..bkn pasal bf.. tapi family.. blog ni kan diari online aku... so,aku luahkan kat sini laa..hurrmm..5 tahun dah mak dan ayah aku bercerai... mak aku yg jage aku... dalam 5 tahun jugak,mak aku tak benarkan aku jumpe ayah aku.. hmm..i miss u dad!! Ya Rabbi!! Rindu sangat ngan ayah aku...contact pon tak..aku tak tau dye sihat ke,duk mane,buat ape,.. sume aku tak tau..tak de sape pon nak inform aku pasal ayah aku.. OMG!! Syurga dibawah tapak kaki ibu kan?? aku tau tu,tapi.....kalau ayah aku xde,aku xwujud kat dunie ni... hmm..

*p/s : aku menaip n3 ni dengan hujan yg lebat dari mate aku :P hope u all enjoy..
#moodsedihgile#

9 comments:

izamin dorayaki said...

dear sabar yea :) insyaallah satu hari nanti mama awak mesti terbuka hati untk bagi awk berjumpa nan papa awk

♥Lady Ainaa♥ said...

huuuu...sedihnyew..sy lak yg menangis...anyway, bersbrlah yew..insyaAllah...awk akn dpt juge jumpe papa awk...

Nurul Zafirah said...

hurmmm..tq sis izamin...
insyaAllah sis ainaa..
doakan ye..

Mursyida Nazihah said...

sabar ya . doa la banyak2 sampai mk awak terbuka nak benrkan awak jumpa ayah awak .. :)

Nurul Zafirah said...

tq sis mursyida... saye sentiasa berdoa..

ahowk orang islam said...

adik umur brapa..

Nurul Zafirah said...

14 tahun

Cik Nor said...

sabar k...kuat semangat...syurga mmg bwh telapak kaki ibu.. tp fikir jugak ibu xmampu jd wali...fikir2 kan lah yer....

Nurul Zafirah said...

:) tq all