Friday, 28 October 2011

Bisnes ohh Bisnes (Part II)

                  Alhamdulillah....skang ni dah jumpe supplier utk bisnes...btw...aku tak campur blog bisnes ngan blog personal..susah la kalau campur2 ni kan..so aku buat lagi 1 blog..belom ade follower lagi sebab baru je siap.. ni blog aku yang 2nd --->Futuristic Lover Shoppe (klik je)..blog aru aku ni..banyak yang belom aku update lagi..btw,aku punye bisnes bukan takat dekat blog...fb pon ade --->Facebook 2nd (bisnes) = Raudhah az zahrah... islamik an name fb bisnes aku??hihi..aku memang minat name raudhah az-zahrah tu..sebab huruf pangkal name tu,name aku n hubby...kalau nak order,boley la inbox aku kat fb raudhah az zahrah atau nurul zafirah... :) tu je la n3 arini..wasalam

5 comments:

PeJuAnG CinTa said...

waw kecik2 dah bisness .. bgos la... =)

izamin said...

wah.. selamat berbisness yeah.. :D

LITTLE NUUR said...

wow bisnes minded bgus2 :D

Nurul Zafirah said...

pejuang cinta : dari kecik la kene biase kan...skang bukan senang nak cari keje kan..
izamin:tq2

Nurul Zafirah said...

little :huhu